Vanavond maakt ARB Hamme de verplaatsing naar ZVC Pibo Bilzen, om daar de uitgestelde wedstrijd te gaan betwisten. In de strijd voor het behoud is het belangrijk dat deze verre verplaatsing punten oplevert voor de Wuitens.

Kan ARB Hamme deze avond juichen in en tegen Bilzen? Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Het is een beetje van alles of niets” aldus Stijn Van Wezer. “De match met winst afsluiten maakt het voor ons allemaal wat zekerder, dan kunnen we terug wat adem pakken. Ingeval van verlies worden we bij de keel gegrepen en wordt het ongetwijfeld nog een spannend einde van de competitie.”

“Het klopt dat het al even geleden is dat we nog een competitiewedstrijd hebben gespeeld. Het is tevens redelijk belachelijk dat deze match ‘in het heetst van de strijd’ moet gespeeld worden op, ocharme, een dag midden in de week. Hoe verzin je zo iets? Dat neemt niet weg dat we dit niet in ons hoofd moeten laten zitten, we moeten gewoon onze wedstrijd spelen.”

“Jammer genoeg zal ik zelf niet kunnen meespelen ingevolge een knieblessure. Maar ik geloof in al mijn ploeggenoten, ik zal dan ook vanaf de eerste seconde hun eerste supporter zijn. Ons seizoen liep niet altijd van een leien dakje, wat je als nieuwkomer in eerste ook niet echt kan verwachten. Sommigen denken daar anders over. Werken blijft dan ook de boodschap en dit tot het laatste fluitsignaal van de laatste wedstrijd. We zien wel hoe het verder loopt, maar ik heb er vertrouwen in.”

Zaalvoetbal – 1ste nationale Futsal (M) – ARB Hamme