HRS Haasdonk won zaterdag met 2-0 van Heikant Zele en handhaaft zich hiermee in de buik van het klassement. Het was Yenten De Rauw die kort voor het halfuur de score opende. In het midden van de tweede helft verdubbelde kapitein Tom Van Roy de cijfers en legde de 2-0 eindcijfers vast.

Logo HRS Haasdonk (RV).

“Persoonlijk vond ik dat de eerste 25 minuten voor Heikant waren” aldus Yenten De Rauw. “Daarna kon ik, tegen de gang van het spel in, de 1-0 maken. Na dat doelpunt zijn we iets rustiger beginnen voetballen en slaagden we er geleidelijk aan in om de wedstrijd over te nemen.”

“In de tweede helft zijn we blijven zoeken tot we die tweede goal te pakken hadden. Daarna hebben we de wedstrijd op een rustige manier uitgespeeld. We wisten op voorhand dat we twee belangrijke wedstrijden voor de boeg hadden. Door onze zege tegen Heikant Zele hebben we er nu ééntje al tot een goed einde gebracht. Nu volgt Berlare en dat zal zeker niet makkelijk worden. We hebben wel een goede thuisreputatie en die lijn willen we ook tegen Berlare doortrekken.”

 “Als je mijn pronostiek vraagt, op acht speeldagen voor het einde, dan denk ik dat Beveren met hun ervaring aan het langste eind zal trekken. Daarachter zullen Borsbeke, Melsele, Munkzwalm en Sottegem de top vijf vervolledigen.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – HRS Haasdonk