De stopzetting van de match tegen Heusden B heeft zware gevolgen voor Sint-Pauwels. Niet alleen werd T1 Patrick Van Egghen voor vier maanden geschorst, het team kreeg bovendien een 5-0 forfaitnederlaag aangesmeerd. Na de 8-0 overwinning tegen Meerdonk, nemen ze het komend weekend op tegen VOS Reinaert.

Lukas Braem (H. Sint-Pauwels).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“We zijn als club erg geschrokken van deze uitspraak” luidt het bij kapitein Lukas Braem. “De 5-0 forfaitnederlaag is bij de spelersgroep enorm hard aangekomen. Dit heeft dan ook voor een valse start gezorgd na de jaarwisseling.”

“Na een periode waarin we hard gewerkt hebben, konden we de eerste punten van de heenronde pas pakken op het veld van E. Zele. Dit was zeker geen makkelijke wedstrijd, maar op dat moment telde alleen het resultaat en was mooi voetbal even van minder belang.”

“Zondag nemen we het thuis op tegen VOS Reinaert en eerlijk gezegd verwachten we ons aan een gretige tegenstander. De matchen tegen VOS zijn echte derby’s en worden dan ook altijd op het scherpst van de snee gespeeld. We gaan er alles aan doen om van bij het eerste fluitsignaal de match in handen te nemen. Hopelijk kent deze wedstrijd een goede afloop voor ons.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – Herleving Sint-Pauwels