In de damesreeks 4Promo A telt VC Spectrum Moerbeke, na 14 speeldagen, 19 punten en staat hiermee op de achtste plaats. Vorig weekend waren ze vrij, maar nu wachten hen maar liefst zes uitwedstrijden op rij, te beginnen met de derby tegen VC Panda’s C.

Logo VC Spectrum Moerbeke (RV).

“Het klopt dat we nu heel wat wedstrijden op verplaatsing spelen, wat wel wat beu is” stelt Siân Webber. “Het is uiteraard altijd leuker om voor eigen publiek te spelen. Dat neemt niet weg dat we altijd kunnen rekenen op onze trouwe supporters die ons ook op verplaatsing steunen.“

“Het seizoen is al behoorlijk ver gevorderd. Aangezien we in een nieuwe sporthal spelen, was het in het begin van het seizoen toch wel wat zoeken. De vibe was anders, maar inmiddels zijn we die wel gewoon geworden. Door enkele late vakantiegangers en geblesseerden hadden we niet de verhoopte seizoenstart. We zijn ondertussen aan een weg naar boven aan het timmeren, alhoewel er best wel al een behoorlijke kloof is met de top zes. Zeg echter nooit nooit. We gaan er alles aan doen om morgen te winnen van Panda’s, wat mij haalbaar lijkt, daarna zien we wel weer verder.”

“Voor het laatste deel van de competitie is ons voornaamste doel ons amuseren, mooi volleybal brengen en toch nog wel wat puntjes sprokkelen. Op die manier kan de ‘oude’ garde dan in schoonheid dit competitiehoofdstuk afsluiten. Volgend seizoen gaan we namelijk in Vobog spelen.”

Volleybal – Promo 4A (V) – VC Spectrum Moerbeke