Met doelpunten van De Bock, Wong, Maes, Mettepenningen en Trentels versloeg FC Sint-Niklaas SV Zaffelare B met droge 5-0 cijfers. Meteen waren ze ook zeker van een plaatsje in de eindronde.

Brian Mettepenningen (FC Sint-Niklaas). Foto: RV.

“Bij de rust stond het 1-0, maar naar mijn mening hadden we op het einde van de eerste helft 2-0 kunnen voorstaan” klinkt het bij Brian Mettepenningen. “Na de herneming hebben we direct goed gereageerd en wisten we snel te scoren via Ka Wai Wong en Evangelo Maes. Daarna hebben ikzelf en Marvin Trentels de score verder opgedreven tot 5-0. Het is volgens mij een verdiende overwinning, het was trouwens een mooie teamprestatie.”

“Volgende week beginnen we aan de eindronde en we willen die match absoluut winnen. We liggen er met z’n allen op gebrand om er vol voor te gaan. We hopen het seizoen te eindigen met promotie naar derde provinciale. Dat was trouwens bij het begin van het seizoen ons doel. We zijn trouwens voldoende gewapend om volgend seizoen in derde te spelen. We weten uiteraard niet wat eindrondeloting ons zal brengen.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Sint-Niklaas