Op de voorlaatste speeldag ontving HC Attila Temse het West-Vlaamse HC Roeselare. Het waren de ex-scheepsbouwers die aan het langste eind trokken en wonnen met 25-18. Al hoewel het nog niet helemaal duidelijk is de kans reëel dat Attila Temse promoveert en volgend seizoen uitkomt in Liga 3.

Logo HC Attila Temse (RV).

“Voor de wedstrijd tegen Roeselare beschikten we over een goed gevulde bank” aldus een tevreden Kristof Vanhoyweghen. “Niettegenstaande er enkele spelers op de opbouwposities ontbraken hebben we na de rust toch afstand kunnen nemen van de bezoekers. Bovendien heeft iedereen speelgelegenheid gekregen.”

“Volgende week spelen we onze laatste wedstrijd op Lokeren. Als de logica gerespecteerd wordt eindigen we op een gedeelde tweede plaats, op één punt van kampioen Aalst 2. Momenteel heeft de bond daarover nog niet gecommuniceerd, maar het lijkt ons logisch dat wij promoveren naar Liga 3. Jammer genoeg ontbreekt de kroon – zijnde de titel – op het seizoen. Her en der wordt gezegd dat de promotie via een kwalificatietornooi gaan, maar duidelijkheid is daar nog niet over.”

“Wat het ook wordt, we beschikken over een mooie kern en die we naar volgend seizoen willen samen houden. Eventueel kan deze nog uitgebreid worden met nog enkele nieuwe of oud-spelers. Wie interesse heeft kan mij altijd contacteren.”

Handbal – Regio Oost-West (M) – HC Attila Temse