Met KVE Drongen, dat degradeerde uit derde afdeling A, krijgt Svelta Melsele al meteen een te duchten tegenstander op bezoek. Melsele zag een aantal sterkhouders vertrekken, maar brengt een jeugdig team tussen de lijnen.

Arno Janssens (Svelta Melsele A). Foto: EWT.

“Doorheen de voorbereiding hebben we een hechte groep gevormd” klinkt het bij Arno Janssens. “Het is een groep die voor elkaar wil vechten. Buiten in de Beker van België hebben we in de voorbereiding geen enkele keer verloren. Het is duidelijk dat we als team al heel wat progressie hebben gemaakt. Uiteraard zijn er, zoals bij elke ploeg, nog een aantal werkpunten. Hieraan gaat in de loop van het seizoen ongetwijfeld verder aan gewerkt worden. Ik kijk alleszins tevreden terug op onze voorbereiding.”

“We openen inderdaad tegen Drongen, maar zelf ken ik de meeste ploegen uit de reeks nog niet. Het is dus moeilijk om in te schatten aan wat we ons mogen verwachten. We hebben een jonge en gretige ploeg, als we op ons best zijn kunnen we van elke ploeg winnen. Als team hebben we niet echt een specifieke ambitie. We willen gewoon zoveel mogelijk matchen winnen, met als het kan goed en aanvallend voetbal.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – Svelta Melsele A