In de hoogste provinciale reeks kijkt men reikhalzend uit naar het duel tussen SK Berlare en KSK Beveren. De bezoekers worden steevast door de tegenstanders naar voor geschoven als één van de titelkandidaten. Bij de thuisploeg mikt men in eerste instantie op een plaats in de linkerkolom.

Maarten De Graef (SK Berlare).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Het seizoen al direct starten met een duel tegen KSK Beveren lijkt mij leuk om mee te beginnen” klinkt het bij Maarten De Graef. “KSK Beveren is een ploeg die ook dit jaar titelkandidaat is en de supporters zorgen steevast voor de nodige sfeer rond het plein.”

“Wij spelen een thuiswedstrijd en dus willen we de drie punten gewoonweg in Berlare houden. Uiteraard zal ook Beveren zijn openingsmatch willen winnen, ik denk dus dat we ons aan een match op het scherp van de snee mogen verwachten.”

“In het tussenseizoen hebben we ons weten te versterken, maar dat geldt ook voor de andere ploegen uiteraard. Ik ben ervan overtuigd dat de reeks dit seizoen sterker is dan vorig jaar. Als SK Berlare moeten we volgens mij moeten mikken om vlot mee te draaien in de linkerkolom.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – SK Berlare