Het komend weekend beginnen ook de dames van KSK Grembergen aan hun competitie. Zij ontvangen in eigen huis JV De Pinte. Wie het team van trainer Bart Pasteleurs wil komen aanmoedigen is alvast welkom, de wedstrijd start zaterdag om 16.00u.

KSK Grembergen dames. Copyright: RV

“Jammer genoeg moet ik voor onze competitiestart door allerlei omstandigheden al heel wat speelsters missen” klinkt het bij Bart Pasteleurs. “Sommigen zijn weerhouden door een begrafenis, anderen zijn geblesseerd. Dat neemt niet weg dat ik mij voor onze eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen JV De Pinten aan een spannend duel verwacht. Ik ben ervan overtuigd dat men langs beide kanten vol voor de overwinning zal gaan. We gaan er alleszins alles aan doen om de punten in eigen huis te houden.”

“De Pinte beschikt over een sterk middenveld, maar ook een sterke aanval” gaat Bart Pasteleurs verder. “Ik schat de bezoeksters dan ook hoog in. Maar ook Eendracht Hansbeke lijkt mij in deze competitie een te duchten tegenstander. Op zich is onze voorbereiding goed verlopen, we hopen de positieve lijn te kunnen doortrekken. We leggen onszelf absoluut geen druk op, voetbalplezier is prioriteit. Laat ons zeggen dat een plaatsje in de linkerkolom mooi zou zijn.”

Voetbal – 3de provinciale B (V) – KSK Grembergen dames