Met zeven punten op twaalf mag men bij Avanti Stekene spreken van een geslaagde start. Na winst tegen Fc Eppegem blikten de Stekenaars vorige week KVE Drongen in met 0-3. Zondag om 15.30u ontvangen ze E. Wervik dat met twee punten nog steeds op zoek is naar de eerste overwinning.

Coach Rieno Van Oost (Avanti Stekene) mikt hoger dan vorig seizoen. Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“Het was op Drongen absoluut een verdiende zege, met twee doelpunten van Tjorven Melens en eentje van Vinni Audin” blikt Rieno Van Oost terug. “We doen er goed aan Wervik niet te onderschatten, temeer ze vorige week een 2-0 achterstand ophaalden. Het zou dus best kunnen dat hen dat vertrouwen gegeven heeft en voor een boost zorgt. Ik kan Wervik moeilijk inschatten, het is een nieuwkomer. Vorig jaar speelden ze nog in eerste provinciale. Een paar jaar geleden hebben we er nog wel tegen gespeeld en ik herinner me dat het een moeilijke tegenstander was.”

“Tot nu toe hebben Yannick Aerts en Nathan Volckerick nog niet gespeeld” aldus Rieno Van Oost. “We zijn inderdaad heel tevreden met onze competitiestart. We hebben vorig seizoen afgeklokt op de achtste plaats. Het is onze ambitie om dit seizoen beter te doen dan vorig jaar.”

Voetbal – 3de afdeling A (M) – Avanti Stekene