Na negen wedstrijden is KSK Kieldrecht al zeker van de eerste periodetitel. Deze zekerheid kregen ze na de 0-3 winst op KJV Kruibeke, met doelpunten van David Rufai, Toon De Rop en Jennes Vervaeck. Zaterdag staan ze in eigen huis voor de derby tegen Sp. Sint-Gillis-W.

Tonny Pollet (KSK Kieldrecht).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Het eerste kwartier van de wedstrijd hadden we het moeilijk, maar daarna hebben we de match beheerst” aldus T1 Tonny Pollet. “Kort voor het halfuur was David Rufai op weg naar de openingstreffer, maar hij werd foutief gestopt. Van op de stip maakte hijzelf dan de 0-1.”

“Vrij snel na de rust scoorde Toon De Rop de 0-2, waarna bij Kruibeke de veer brak. Er werden daarna nog tal van kansen gemist tot Jennes Vervaeck de 0-3 maakte, waardoor de periodetitel binnen was. Ik ben uiteraard heel tevreden, maar ook enorm trots op de groep die dit knap werk geleverd heeft. Nu wordt het wel opletten, want ik wil geen decompressie meemaken. “

“Volgende week moeten we er in de derby tegen Sint-Gillis opnieuw staan. We zullen scherp voor de dag moeten komen en aan de aftrap verschijnen met de wil om opnieuw die punten te pakken. We gaan nu eerst genieten van deze prijs. Bovendien is vandaag de hele kern aanwezig op het jaarlijks jeugdtornooi van de club.

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KSK Kieldrecht