Na een weekendje extra rust neemt KSK Kallo het zondag op tegen VK White Boys. Om de kloof met de linkerkolom niet te groot te laten worden hopen beide teams o,getwijfeld op puntengewin. We vroegen de doelman van Kallo, Cédric Van Duyse, wat hij van deze wedstrijd verwacht.

Cédric Van Duyse (KSK Kallo). Copyright: RV

“Doordat de nationale ploeg moest spelen waren wij vorige zondag vrij” aldus Cédric Van Duyse. “Zo een vrij weekend in deze fase van de competitie is dubbel volgens mij. Enerzijds is het voor sommige spelers welgekomen om de batterijen opnieuw op te laden of kleine ongemakken te laten genezen. Anderzijds is voor ons de timing niet ideaal aangezien we in een goede flow zaten en bovendien de winterstop nadert.”

“Ik verwacht dat de match van zondag op White Boys alle kanten op kan. White Boys is een ploeg met een sterk blok en gevaarlijke flanken. Het zal dus zeker niet eenvoudig worden. Het is voor beide teams een belangrijke wedstrijd. White Boys zal ongetwijfeld gemotiveerd zijn om te naderen tot op één punt en zo de aansluiting niet te verliezen.”

“Ik kijk met een goed gevoel terug op het competitieverloop tot nu toe. We hebben misschien iets te vaak goeie matchen afgewisseld met mindere, maar anderzijds was het niet evident om met een bijna volledig nieuwe ploeg aan het seizoen te beginnen. Ondertussen hebben we al een aantal mooie overwinningen behaald. Ik denk dat we nog elke week beter worden.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KSK Kallo