Vorig weekend won Svelta Melsele B vrij vlot van hekkensluiter Rupelmonde, waardoor ze zich handhaven in de top vijf. De komende zondag staan ze voor de moeilijke uitwedstrijd tegen SV Blauw Wit Temse.

Piet Van Moere (Svelta Melsele B). Foto: Erik Westerlinck.

“De 4-0 overwinning tegen Rupelmonde was enerzijds een vlotte overwinning, maar anderzijds ook één die nodig was” aldus Piet Van Moere, die vroeg in de wedstrijd de score opende. “Het scoren vlot goed bij mij persoonlijk, maar dat is zeker niet de focus. Dat is ook te merken aan het feit dat tegen Rupelmonde al onze aanvallers de weg naar de netten vonden. Dat toont nog maar eens onze sterke voorlinie.”

“Ook tegen SV Blauw Wit zullen we die scherpe voorlinie nodig hebben. Het is een ploeg die nieuw is in onze reeks, maar afgaand op het klassement zijn ze zeer goed bezig. Het zal ongetwijfeld een te duchten tegenstander zijn, die zich nooit gewonnen geven.”

“De wedstrijden zowel tegen SV Blauw Wit als die tegen Robur zullen een grote impact hebben op de stand in de rangschikking. Het zal sowieso een impact hebben op het verdere competitieverloop. Voor ons verloopt het tot nu toe vrij positief, ook al hebben we hier en daar enkele jammere punten laten liggen. Hoe dan ook zullen de komende wedstrijden wel eens bepalend kunnen zijn.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – Svelta Melsele B