In eerste nationale van het Futsal staat er voor ARB Hamme een belangrijke wedstrijd op het programma. Ingeval van winst tegen Krijnen Malle zet het een belangrijke stap voorwaarts met het oog op een verlengd verblijf in de hoogste reeks. In de heenronde versloegen de Wuitens Malle alvast met 1-4.

Coach Kristof Vermeir (ARB Hamme). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Iedereen is er zich van bewust dat het voor beide clubs een belangrijke match is” luidt het bij coach Kristof Vermeir. “Ik vermoed dat de sfeer dan ook gespannen zal zijn. Indien we deze wedstrijd kunnen winnen dan valt de druk weg en kunnen we een rustig einde van het seizoen tegemoet gaan.”

“Indien Malle de drie punten zou nemen dan doen ze weer helemaal mee in de strijd voor het behoud. Het klopt dat de vorige wedstrijden steeds heel close waren, de vorm van de dag zal veel bepalen.”

“Positief is alleszins dat we sedert de jaarwisseling opnieuw kunnen rekenen op een completere kern. Het resultaat was een vier op zes tegen rechtstreekse concurrent La Sqaudra Mouscron en ZVK Eisden. Tegen Topsport Antwerpen hebben we vorige week de match in de eerste helft weggegeven, met een logisch verlies als gevolg. Mogelijks spelen we vrijdag wel de belangrijkste match van ons seizoen.”

Zaalvoetbal – 1ste nationale Futsal (M) – ARB Hamme