VW Hamme kreeg op het veld van Roeselare, op twintig minuten voor affluiten een doelpunt te slikken. Hierdoor moesten ze met lege handen naar huis en zag Wielsbeke over zich naar de tweede plaats springen. Zondag krijgen de Wuitens het bezoek van leider Westhoek. In de heenronde eindigde dit duel op een 2-2 gelijkspel.

Bavo De Witte (VW Hamme).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Het is duidelijk dat de nederlaag vorig weekend tegen Roeselare absoluut niet had gehoeven” aldus kapitein Bavo De Witte. “De betere mogelijkheden waren voor ons, al zijn er al wedstrijden geweest waarin langs onze kant meer kansen te noteren vielen. Maar hoe dan ook wel blijven wel met lege handen achter. Hierdoor loopt Westhoek vier punten uit.”

“Zondag nemen we het op tegen Westhoek en om opnieuw dichterbij te komen in het titeldebat zijn die drie punten echt wel noodzakelijk. In het begin van de competitie hebben we ze getroffen en toen gaven ze mij zeker een goede indruk. Uiteraard staat je niet zomaar bovenin. Maar ons doel is om sowieso de drie punten in Hamme te houden.”

Voetbal – 3de afdeling A (M) – VW Hamme