In derde nationale van het damesvolleybal moest JTV Dero Zele-Berlare A, na een enorm spannende wedstrijd, de zege (2-3) aan Mevoc Meerbeke laten. Morgen nemen ze het op tegen Damesvolley Waregem, die in de rangschikking vlak voor hen staan, zij het met een achttal punten meer.

Coach Bjorn Torfs (JTV Dero Zele-Berlare dames A).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“De wedstrijd tegen Meerbeke was bijzonder spannend” aldus coach Björn Torfs. “Positief is wel dat onze dames elke week, wedstrijd na wedstrijd, groeien. Dit vertaalt zich ook in de resultaten. In de heenronde hebben we zwaar verloren tegen Meerbeke, nu hebben we zelfs enkele wedstrijdpunten gehad.”

“Inmiddels staan we in het midden van de rangschikking. Hopelijk slagen we erin om nog meer stunts te doen. Onze volgende wedstrijd is tegen Waregem, het is een match waarbij we niets te verliezen hebben. Het voordeel is dat we zonder druk naar ginder kunnen afreizen, om te trachten een goede wedstrijd te spelen. Ik herinner mij dat in de heenwedstrijd hun opposite maar liefst een scoringspercentage van 71% haalde. Daar gaan we dus zeker moeten voor opletten. Ik acht ons zeker niet kansloos, we gaan dan ook proberen om van een ploeg, die boven ons staat, enkele punten af te snoepen.”

Volleybal – 3de nationale (V) – JTV Zele-Berlare