Na de thuisnederlaag tegen Klinge moest Rangers Opdorp zondag vrede nemen met een 1-1 gelijkspel op SK Oudegem. Evenwel door het verlies van concurrent FC Moerbeke staat Opdorp aan de leiding met drie punten voorsprong. Het wordt nu uitkijken naar de directe confrontatie tussen de twee titelpretendenten.

Jarne Geysels (Rangers Opdorp). Foto: RV.

“Na ons eerste verlies van dit seizoen wilden we op Oudegem absoluut terug de drie punten pakken” luidt het bij Jarne Geysels. “Jammer genoeg liet het veld te wensen over en bovendien konden we onze kansen niet omzetten. Hierdoor bleven we steken op een 1-1 gelijkspel.”

 “Op een vrije trap voor de thuisploeg viel plots de bal goed en met een geweldige knal maakte Caudron er 1-0 van. Een drietal minuten later maakte Kevin De Sa Faria  opnieuw gelijk. Daarna stopte de Oudegemse doelman De Ridder een strafschop en hield hij een vrije trap mooi uit zijn doel. Tevens zagen we nog een vrije trap tegen de dwarsligger stranden. Oudegem loerde op de counter maar onze doelman, Dieter Van Stichel, bracht tot tweemaal toe redding. Niettegenstaande we veel druk zetten en we enkele kansen afdwongen viel de bal net niet goed voor ons. Hierdoor bleef het dus 1-1.”

“Gelukkig voor ons speelde Klinge een overwinning bij elkaar, waardoor we in het klassement voor Moerbeke blijven staan. Zondag ligt de druk dus bij Moerbeke. Ze spelen ook nog eens voor eigen volk en willen ons zeker niet verder laten uitlopen. Het wordt een wedstrijd tussen twee voetballende ploegen, op een mooi kunstgrasveld. Ik verwacht een mooie wedstrijd met de nodige spanning en met heel veel supporters. Zoals steeds zullen ook onze Opdorpse supporters aanwezig zijn.”

“Ik verneem ook dat Moerbeke allerlei randzaken voorzien heeft. Dit toont het belang van deze partij aan. ‘Super Sunday’ tussen de nummers één en twee, daar doe je het als voetballer voor. Uiteraard gaan we zoals elke week vol voor de drie punten gaan.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – Rangers Opdorp