Met tien op twaalf is FC Lebbeke aan een sterke reeks bezig, de operatie redding is alvast succesvol ingezet. De voorbije speeldag gingen de Lebbekenaars met 0-2 winnen op het veld van FC Cappellen, de doelpuntenmaker van dienst was tweemaal Glory Monday Ajayi. Bovendien hield doelman Jonas Aeyels voor de tweede maal op rij zijn netten ongeschonden.

Jonas Aeyels (FC Lebbeke). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“In het begin van de wedstrijd op Cappellen hadden we het even moeilijk” blikt Jonas Aeyels. “Het gevolg was dat we in het openingskwartier een drietal kansen tegen kregen, gelukkig was bij ons iedereen telkens op de afspraak. Ik kijk zeker en vast met een positief gevoel terug op deze wedstrijd, daar zal gans de groep het mee eens zijn. Ook het feit dat we nu voor de tweede maal op rij de nul hebben kunnen houden geeft een heel goed gevoel.”

“Zaterdagavond krijgen we SK Pepingen-Halle op bezoek, die twee punten minder tellen dan ons. Ik verwacht mij eerder aan een gesloten match. Indien we erin slagen om de drie punten thuis te houden doen we een heel goede zaak in het klassement. Als ik zie hoe de groep en de club leeft dan ben ik ervan overtuigd dat we niet zullen degraderen. Alle neuzen staan in dezelfde richting, iedereen vecht voor iedereen.”

Voetbal – 2de afdeling B (M) – FC Lebbeke