Gelet op de beperkte aanwezigheid van de spelers op training verliep de voorbereiding op de wedstrijd tegen Dendermonde, bij Attila Temse, niet echt optimaal. Dat belette niet dat de ex-scheepsbouwers snel op voorsprong klommen en met een 9-15 voorsprong de rust in gingen. Na de hervatting dreef Temse de score verder op, maar naar het einde toe verwaterde de wedstrijd. De bezoekers wonnen uiteindelijk met 20-29. De komende speeldag nemen ze het in eigen huis op tegen Apolloon Kortrijk.

HC Attila Temse. Foto: RV.

“Zondag spelen we thuis tegen Kortrijk” aldus coach Kristof Vanhoyweghen.”We wonnen al eerder thuis van hen, maar ginds waren we vrij kansloos. Veel hangt ook af van de samenstelling van de ploeg want, zoals bij heel wat ploegen in onze reeks, verschilt dit wel eens van match tot match.”

“Positief is dat er normaal gezien geen geblesseerde of verhinderde spelers te noteren vallen bij ons. Indien we punten willen pakken zal, ten opzichte van de match op Dendermonde, ons ploegspel beter moeten zijn. Ik hoop dat we de punten thuis kunnen houden.”

Handbal – Regio Oost-West (M) – HC Attila Temse