In vierde provinciale E geeft het klassement een vertekend beeld doordat sommige ploegen nog één of meerdere inhaalwedstrijden moeten spelen. KVV Schelde B is één van die ploegen die nog twee inhaalwedstrijden voor de boeg heeft. Na het verlies van vorig weekend spelen ze zondag de uitwedstrijd op het veld van Edeboys B.

KVV Schelde B. Foto: RV.

“Ondanks de zware cijfers hebben we vorig weekend tegen SVH Waasmunster, bij momenten, echt wel goed gevoetbald” aldus coach Birger Roels. “Jammer genoeg zijn we tegen een zeer volwassen en sterk Waasmunster gebotst.”

“Om onze voetballende kwaliteiten verder te ontwikkelen blijven we daar verder op inzetten. Het is aan ons om daar nu efficiëntie, in beide backlijnen, aan te koppelen. Week na week gaan we uit van onze eigen sterkte en gaan we vol voor de drie punten. Dat zal tegen Edeboys B niet anders zijn. Het is trouwens onze bedoeling om tegen het einde van het seizoen nog een paar plaatsjes te stijgen. Morgen komen we tegenover een sterke tegenstander te staan, een tegenstander die trouwens ook wil voetballen. Ik denk dat we ons dan ook aan een open derby mogen verwachten.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – KVV Schelde Serskamp-Schellebelle B