Met doelpunten van Mauro Van Gyseghem, Mbola Kristin Manuel en Damir Agushev won SK Berlare gisteravond met 3-0 van Svelta Melsele. Dankzij deze overwinning houdt Berlare, op drie speeldagen van het einde, voeling met de middenmoot.

Mauro Van Gyseghem (SK Berlare). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Het was een zeer verdiende en deugddoende overwinning, tegen misschien wel de best voetballende ploeg van de reeks” aldus een tevreden Mauro Van Gyseghem. “We hebben de match aangevat met heel veel goesting om deze ook te winnen.”

“Na een tiental minuten zat het goed mee toen ikzelf een mooie aanval kon afronden. Na deze 1-0 ging het spel constant op en neer en zagen we op bepaalde momenten toch wel zeer mooie combinaties. We zijn na de rust scherp uit de kleedkamers gekomen en gingen goed van start. Hieruit kwamen dan twee doelpunten. Nadat het 3-0 was geworden hebben we niet veel dreiging meer gevoeld. We hebben de match dan ook enigszins rustig kunnen uitspelen.”

“Deze drie gouden punten geven ons terug wat meer rust met het oog op de rangschikking. Het behoud zou nu zeker geen probleem meer mogen vormen, temeer de rest punten laat liggen.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – SK Berlare