In eerste provinciale won KSK Beveren met 0-1 van SVH Waasmunster, dankzij een doelpunt van Melissa van der Meiren. Door deze zege klokken zij af op de vierde plaats en plaatsten ze zich voor de eindronde.

Melissa van der Meiren (KSK Beveren dames). Foto: RV.

“Voor de wedstrijd tegen SVH Waasmunster hadden we maar één opdracht” aldus Melissa van der Meiren. “Het was namelijk zo dat, door het verlies van E. Zele, we nog een plekje in de top vier konden bemachtigen. Uiteraard was dit ons voornaamste doel. We waren dus erg gemotiveerd om de laatste wedstrijd van het seizoen aan te vatten.”

“Het was een speciale match aangezien onze co-captain Julie Kerckx haar laatste voetbalmatch speelde. We wilden dan ook samen het seizoen op een mooie manier afsluiten. Jammer genoeg was dit in de eerste helft niet veel van te zien op het veld. Gans de eerste helft hebben we vooral tegen onszelf gevochten. De combinaties werden niet gevonden en hadden ook moeite met de tweede bal. Het verliep allemaal te zenuwachtig.”

“ We waren er ons dan ook van bewust dat we ons in de tweede helft moesten herpakken. Dit deden we dan ook. We namen direct het balbezit over en gingen voluit in de aanval. Hieruit volgde dan mijn doelpunt. Daarna hebben we nog een paar goede kansen gehad, maar konden niet mee scoren.”

“Waasmunster was erg gemotiveerd en heeft het ons met momenten echt wel moeilijk gemaakt. Om geen tegendoelpunt te slikken hebben we alles op alles gezet. Door deze overwinning komen we op de vierde plaats en mogen we de eindronde spelen.”

“Ik kan je verzekeren dat we als ploeg enorm blij zijn met die top vier plaats. Dit is een verdienste van gans de ploeg. Week na week zijn we hard blijven werken, hetgeen resulteerde in een fantastisch einde van het seizoen. We gaan dan ook enorm gemotiveerd de eindronde in. We gaan er alles aan doen om ook hier een mooi resultaat neer te zetten.”

Voetbal – 1ste provinciale (V) – KSK Beveren