In tweede provinciale C sloot Heikant Zele de reguliere competitie af met een twaalf op twaalf. Voor de eindronde in tweede provinciale krijgen ze zondag het bezoek van Laarne-Kalken. Deze klokten in tweede provinciale A af op de tweede plaats, op drie punten van kampioen Evergem 2020. Bij Heikant Zele willen ze alvast hun plaats innemen in de hoogste provinciale reeks.

Bernard Van Eetvelde (Heikant Zele). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“We hebben in de competitie een sterke terugronde gespeeld, waardoor we een ticket voor de eindronde hebben kunnen afdwingen” stelt kapitein Bernard Van Eetvelde. “We gaan er dan ook van uit dat we zondag onze voet naast die van Laarne-Kalken kunnen zetten.”

“Het is alleszins onze ambitie om zo ver mogelijk te geraken in de eindronde en daarin nog enkele mooie matchen te kunnen spelen. Tegen Laarne-Kalken spelen we komend weekend in eigen huis, mogelijks volgt daarna nog de thuismatch tegen Grembergen. Dat lijken mij twee heel mooie affiches zijn.”

“Na dit seizoen stopt het voetbal voor mij. Indien we erin zouden slagen om de promotie af te dwingen zou dit voor mij persoonlijk toch nog een hoogtepunt betekenen. Na de match van de voorbije zondag tegen Sp. St.-Gillis-W. heb ik touwens een heel mooi afscheid gekregen van mijn ploegmaats en supporters.

Voetbal – 2de provinciale C (M) – Heikant Zele