VKS Hamme-Zogge sloot de reguliere competitie af met een zeven op negen. Zogge eindigde in de competitie op de vierde plaats, maar pakte eerder dit seizoen de tweede periodetitel. Zondag zijn ze alvast gastheer voor Breivelde-Zottegem, dat in de C-reeks op de vijfde plaats eindigde.

Jasja De Kegel (VKS Hamme-Zogge). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Vermits je in de eindronde alleen maar sterke ploegen tegenkomt, gaan we ervan uit dat we ons aan stevige wedstrijd mogen verwachten” stelt Jasja De Kegel. “Het gegeven dat we voor de eindronde thuis starten beschouw ik op zich als een klein voordeel. In zulke duels kan elk detail tellen.”

“Het spreekt voor zich dat we de promotie naar tweede liever hadden afgedwongen via het kampioenschap. Uiteraard wisten we al een tijdje dat we ons moesten voorbereiden op het spelen van de eindronde.”

“Over Breivelde-Zottegem, onze komende tegenstander, weten we eigenlijk nog niet zo heel veel. Hoe dan ook gaan we uit van onze eigen sterkte. Je mag er zeker van zijn dat de groep nog steeds gedreven is om de promotie binnen te halen. Het zal zondag dan ook niet mankeren aan inzet en motivatie.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – VKS Hamme Zogge