KSK Beveren wist zich niettegenstaande een bijzonder moeilijk einde van de competitie toch te plaatsen voor in de interprovinciale eindronde. De Waaslanders nemen het daarin op tegen Koersel, die op de derde plaats eindigden in Limburg.

Technisch directeur Robby Buyens (KSK Beveren). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Als je afgaat op onze derde periode, waarin we negen punten op dertig halen, was deze toch wel dramatisch te noemen” klinkt het bij technisch directeur Robby Buyens. “Zondag start echter een nieuwe competitie en is alles terug mogelijk. Ik heb dit destijds al eens meegemaakt met SKN Sint-Klaas in vierde klasse, dit was prachtig.”

“Ik hoop en ik verwacht een scherp KSK Beveren tegen Koersel. Het is ook een gegeven dat er na dit seizoen heel wat spelers weggaan of stoppen. Iedere sportman wil toch graag in schoonheid afscheid nemen.”

“Ik hoop ook dat het feit dat we op de Freethiel spelen voor de spelers een extra stimulans is. Zelf geloof ik er zeker en vast, ik eis wel van iedereen 200% inzet zodat men onze droom kan waar maken. Ik hoop dat het lukt, is dat niet dan beginnen we volgend seizoen opnieuw.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – KSK Beveren