Bjorn D’haen begon zijn voetbalcarrière bij FC Daknam, de club waar hij op het einde van het seizoen afscheid van nam. Het veldvoetbal zit er op voor hem, maar om zijn conditie te onderhouden begint hij opnieuw zaalvoetbal te spelen.

Bjorn D’Haen (FC Daknam). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Alles is inderdaad begonnen bij FC Daknam, de club waar ik ook mijn laatste match heb gespeeld” aldus Bjorn D’haen. “Ik ben beginnen voetballen toen ik vijf jaar was en neem nu, op bijna mijn 32ste, afscheid van het veldvoetbal.”

“Van mijn vijfde tot mijn negentiende heb ik bij FC Daknam gespeeld, waarna ik één jaar inactief was. Daarna heb ik vier jaar de kleuren verdedigd van SKL Doorslaar, waarna ik voor drie jaar naar VK Tielrode ben gegaan. In 2019 ben ik dan teruggekeerd naar FC Daknam.”

“In mijn jeugdjaren is Andy De Vijlder mij het meest bijgebleven als trainer. In het eerste elftal is dat Timothy Anthuenis. Er zijn ook twee momenten die mij steeds zullen bijblijven. Dat is in de eerste plaats de eindronde met VK Tielrode en de daaraan gekoppelde promotie. Het tweede moment is mijn laatste thuiswedstrijd bij FC Daknam. Ik heb daar een prachtige erkenning gekregen van mijn ploegmakkers. Ik ben hen daar enorm dankbaar voor.”

“Ik blijf niet langer actief in het veldvoetbal, dat hoofdstuk heb ik afgesloten. Ik ga wel terug bij mijn vroegere zaalvoetbalploeg, The Gunners, zaalvoetballen in Lokeren.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Daknam