Komend seizoen is het sportieve roer van HRS Haasdonk A in handen van Tonny Pollet, die de overstap maakt van tweede provincialer KSK Kieldrecht. De Haasdonkenaars hebben nog even rust om er dan, halfweg juli, tegenaan te gaan.

Tony Pollet en voorzitter Tom Van De Perre (HRS Haasdonk). Foto: RV.

“De eerste rond van de Croky-cup staat gepland in het laatste weekend van de maand” aldus Tonny Pollet. “Op dit moment heeft de loting nog niet plaats gevonden door de situatie van Eendracht Aalst. Dat is meteen ook de reden waarom de start van de competitie ook nog niet bekend is.”

“Losstaand hiervan hebben enkele weken geleden de fysieke testen plaats gevonden. De groepstrainingen starten halfweg juli. Het klopt dat er een stevige spelerskern is samengesteld, ik heb daar trouwens veel vertrouwen in. Uiteraard moeten al de puzzelstukjes nog in elkaar passen. Daar gaan we ons uiterste best voor doen, maar daar dienen dan ook de voorbereiding voor.”

“In voetbal komt natuurlijk niks op bestelling, maar we gaan proberen om opnieuw in de top vijf te eindigen. Dat zal ons niet op een schoteltjes worden aangeboden, temeer veel ploegen zich behoorlijk hebben versterkt. De boodschap is dan ook ‘keihard werken en één geheel vormen’, de rest volgt dan wel automatisch.”

Trainersstaf: Tony Pollet (T1), Michel Van Damme(T2), Karel Van Poucke(KT)

Inkomende transfer:

Finn Keisers (HO Kalken), Vincent Aps (HO Kalken), Sebastien Ito (Verbr. Zwijndrecht) , Jarno Van Quaquebeke (Avanti Stekene), Denis Jabot (Svelta Melsele), Dani Van Spittael (Avanti Stekene), Noa Vandenberghe (KSK Beveren), Liam Liebart (beloften), Yanis De Gendt (beloften), Gregory Van Malderen (beloften)

Uitgaande transfers:

Connor Laerenbergh (SK Berlare), Dean Vermincksel (Svelta Melsele), Angelo Borggraef (Heikant), Niels Vantornhout (KSK Beveren), Timothy Van Goethem (Sparta Waasmunster), Olivier Ivens (VW Hamme), Nathan De Caigny (HRS Haasdonk B), Idris Agar (Svelta Melsele) , Robbe Meeus (stopt), Danil Aheyenka (Heikant)

Voetbal – 1ste provinciale (M) – HRS Haasdonk