In de aanloop naar de competitie staat voor de dames 1 van Vamos zaterdagavond de wedstrijd in de Belgian Cup Dames op het programma. Daarin nemen de Wase dames het op tegen VC Chaumont A.

Luc Van den Bossche (Vamos dames 1). Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“Onze voorbereiding is al een aantal weken bezig en die loopt best goed” aldus Luc van den Bossche. “Ze is wel erg kort aangezien we zaterdag al aan de bak moeten voor de Beker van België. Ten opzichte van vorig seizoen heeft de groep nogal wat wijzigingen ondergaan. We hebben afscheid genomen van drie speelsters en er zijn twee nieuwelingen bijgekomen. Daarnaast is er ook de terugkeer van Lisette Hoff (na zwangerschap) en Flore van Loo (na blessure).”

“Wat de competitie betreft ziet de reeks er toch wel erg anders uit” stelt Luc van den Bossche. “In onze reeks zitten nu veertien ploegen, waarvan maar liefst zes nieuwe. We hopen alleszins een even goed seizoen te kunnen draaien als het vorige en indien mogelijk nog beter. Je mag er zeker van zijn dat we er in ieder geval hard gaan voor blijven werken.”