Na een kort verblijf in tweede provinciale keert HRS Haasdonk terug naar het hoogste provinciale niveau. De mannen van de Poerdam hebben zich in het tussenseizoen alvast gevoelig versterkt.

Maarten De Landtsheer (HRS Haasdonk). Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“Op het vlak van resultaten was onze voorbereiding vrij behoorlijk” blikt Maarten De Landtsheer terug. “Jammer genoeg was het wat te wisselvallig naar aanwezigheden van de voltallige kern toe. Door vakanties, herexamens en enkele blessures staan er een aantal spelers fysiek nog niet zo ver dan waar ik had gehoopt. We hebben heel veel jong geweld binnengehaald, allemaal spelers die honger hebben om zich te tonen. Op zich willen we graag een rustig seizoen spelen, maar in eerste provinciale is dat heel moeilijk omdat er in het slechtste geval zes ploegen kunnen degraderen. De linkerkolom is dan ook onze doelstelling.”

“We starten zaterdagavond meteen met een moeilijke verplaatsing naar Denderhoutem” aldus Maarten De Landtsheer. “Dat is een ploeg die aanvallend wel wat in zijn mars heeft. Ik verwacht wel van mijn jonge ploeg dat ze hun mannetje zullen staan en zich zullen tonen op dit niveau.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – HRS Haasdonk