In de Wase derby tussen KSK Beveren en SKL Doorslaar A deelden beide teams de punten. De bezoekers wisten in de slotfase van de wedstrijd, vanop de stip, de 3-3 te maken en pakten zo een punt mee huiswaarts. Volgende week krijgt SKL Doorslaar A het bezoek van SK Munkzwalm.

Geoffrey Dehaen (SKL Doorslaar A).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“De match tegen KSK Beveren was er één met veel duels en ook enkele discutabele fases van de scheidsrechter” vat Geoffrey Dehaen de wedstrijd samen. “Met een kopbaldoelpunt van De Keersmaeker kwamen we vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Jammer genoeg stelde Beveren gelijk na een owngoal.”

“Zoals verwacht was het balbezit vooral voor de thuisploeg. Na een tweede stilstaande fase en een kopbaldoelpunt klommen we terug op voorsprong. Maar al snel na de rust maakte Beveren de 2-2. Op een lichte fout die buiten de grote rechthoek gebeurde, legde de scheids toch de bal op de stip en kwam Beveren op voorsprong. Gelukkig konden we kort voor tijd gelijk maken eveneens op strafschop.”

“Hierdoor eindigde de match op 3-3, waarbij ik wil benadrukken dat ik enorm fier ben over de weerbaarheid die onze ploeg getoond heeft. Op Beveren, een ploeg die over kwaliteit beschikt, een punt halen is zeker geen slecht resultaat. Als we volgende week tegen Munkzwalm de zelfde mentaliteit kunnen opbrengen dan de vorige wedstrijden, dan ben ik zeker dat we ook tegen hen punten kunnen pakken.”

“Als je de uitslagen in onze reeks bekijkt dan is het duidelijk dat in deze reeks alles kan. Met een zeven op vijftien denk ik wel dat onze start OK is. Uiteraard weten we dat we elke week scherp aan de aftrap moeten verschijnen en al zeker geen offday mogen hebben zoals vorige week. We hebben een team dat voor elkaar werkt en resultaten wil behalen.”

“Ik denk dat we ons tegen Munkzwalm opnieuw aan een match met veel duels mogen verwachten. Het is een voetballende ploeg met toch wel enkele bepalende spelers. We hebben in augustus in de Croky Cup al eens tegenover elkaar gestaan. We hebben toen gewonnen al zegt zulk een voorbereidingsmatch op zich weinig. We zullen er hoe dan ook als ploeg moeten staan.”

Voetbal – 1ste provinciale C (M) – SKL Doorslaar A