De topaffiche tussen KSK Kieldrecht en Sparta Waasmunster is geëindigd op een 1-2 overwinning voor de bezoekers. Deze wedstrijd krijgt weliswaar nog een staartje aangezien KSK Kieldrecht klacht indient wegens een scheidsrechterlijke dwaling.

Tonny Pollet (KSK Kieldrecht).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Het was een wedstrijd tussen twee gelijkwaardige ploegen, met een efficiënt Waasmunster” luidt het bij Tonny Pollet. “Wij van onze kant misten zeer veel 100% doelkansen en bovendien was er dan nog een scheidsrechterlijke dwaling.”

“In de slotfase van dit topduel tussen Kieldrecht en Waasmunster scoorden we in de 92ste minuut de verdiende gelijkmaker. Op aangeven van zijn grensrechter keurde scheidsrechter Gino Heirbout echter het doelpunt, om onbegrijpelijke buitenspel reden, af. Na een gesprek met de betrokkenen hebben we als KSK Kieldrecht beslist om een klacht neer te leggen. Hiervan werd ook onmiddellijke nota gemaakt op het wedstrijdformulier. Als de grensrechter op de voetbalbond herhaalt wat hij na de wedstrijd zei, wordt dit wellicht herspelen.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KSK Kieldrecht