SKL Doorslaar B keek tegen Meerdonk al na twee minuten tegen een achterstand aan. Diep in de eerste helft stelde Kenneth De Mul, vanop de stip, gelijk. Nadat Lars Dhooghe voor het tweede thuisdoelpunt had gezorgd deed Kenneth De Mul er in de slotseconden nog ééntje bij. Het geeft het jeugdige team alvast vertrouwen in het vooruitzicht van de match op Robur.

30/10/2022; Doorslaar; © Geert De Rycke; Voetbal mannen ; SKL Doorslaar B 17 Kenneth De Mul – Meerdonk

“Na de recente nul op zes tegen Rupelmonde en Zele B hadden we zeker en vast iets recht te zetten” aldus een tevreden Kenneth De Mul.” Dat hebben we dan ook gedaan, puur op karakter. Al was het nog niet helemaal wat het zou moeten zijn. Ik ben ervan overtuigd dat we beter voetbal kunnen brengen dan datgene dat we de laatste drie matchen hebben gebracht. Dat hebben we trouwens al bewezen in het begin van het seizoen.”

“We spelen met een jonge groep, waar zeker nog progressie mogelijk is” gaat Kenneth De Mul verder. “Je mag niet vergeten dat we met een volledige kern spelen die uit de jeugdwerking van SKL Doorslaar komt. Dat is ook de reden waarom deze B-kern is opgericht. Op die manier wil men jongens klaarstomen voor het werk bij onze A-kern. Dat neemt niet weg dat we proberen om wekelijks een goed resultaat neer te zetten.”

“Zondag moeten we op bezoek bij Robur” stelt Kenneth De Mul. “Na een mindere seizoenstart hebben ze hun draai gevonden. Dat belooft terug een lastige wedstrijd te worden, maar als promovendus mogen we zeker niet klagen van onze start in derde provinciale. We proberen steeds het vuur aan de schenen te leggen van onze tegenstanders. Het is alleszins de bedoeling om zo rap mogelijk het behoud in derde veilig te stellen.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – SKL Doorslaar B