De vrouwen van VC Spectrum Moerbeke doen het schitterend in de competitie. Na vijf speeldagen tellen ze twee punten minder dan leider VC Belvoc Belsele B, die een wedstrijd meer gespeeld hebben. Na met 3-2 te hebben gewonnen van Belvoc werd de voorbije speeldag Volley Team Temse B verslagen met 3-1.

De vrouwenploeg van VC Spectrum Moerbeke. Copyright: RV

“We kijken op die wedstrijd terug met een goed gevoel” aldus Siän Webber. “De voorbije speeldagen hebben we redelijk wat vijfsetters gespeeld, het was dus fijn om de klus nu eens te klaren in vier sets. Uiteraard boden  de bezoeksters weerwerk, maar ik denk dat onze ervaring gewoon de bovenhand nam.”

“Onze kern bestaat vooral uit dertigplussers” gaat Siän Webber verder. “Daar tegenover zitten er in onze reeks heel wat ploegen met jonkies die nog een mooie toekomst voor zich hebben. Bovendien draaide onze aanval vrij goed en bleven we rustig op de momenten dat het echt moest.”

“We staan inderdaad op de tweede plaats” klinkt het bij Siän Webber. “Dat neemt niet weg dat het onze ambitie is om elke week het beste van onszelf te geven en ons vooral te amuseren. Natuurlijk hoe hoger we eindigen des te mooier het voor ons is.”

Volleybal – Promo 4B (V) – VC Spectrum Moerbeke