FC Sint-Niklaas heeft duidelijk de wind in de zeilen. Met twee doelpunten van Marvin Trentels wonnen ze vorig weekend met 0-2 van VOS Reinaert. Morgenavond nemen ze het op tegen SVH Waasmunster, waartegen ze in de heenronde verloren met 5-2 en die misstap willen ze alvast rechtzetten.

Coach Tom De Bouvre (FC Sint-Niklaas). Foto: RV.

“De sterkte van SVH Waasmunster is hun groepsgeest, maar kwalitatief zijn wij volgens mij beter” aldus Tom De Bouvre. “In de heenmatch hadden we een totale offday. Ondertussen staan er enkele andere spelers in de basis en zitten we in een goede flow.”

“Het is duidelijk dat Blauw Wit Temse er met kop en schouders bovenuit steekt, maar daar achter moeten we voor niemand onder doen. Wat FC Sint-Niklaas moet doen is wekelijks de wil opbrengen om te willen winnen. Met talent alleen win je geen matchen. De juiste grinta en drive gekoppeld aan onze technische en tactische kwaliteiten moet ons morgen tegen SVH Waasmunster drie punten opleveren.”

“We staan voor zes opeenvolgende lastige weken, die zullen beslissen of we in de laatste vier weken nog zullen meestrijden voor een eindrondeticket. Ik wil graag door de grote poort richting Dynamo Beervelde vertrekken voor een nieuwe uitdaging.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Sint-Niklaas