2P C Voetbal – SK Kallo: Olivier Van Overtvelt ontbreekt (op skivakantie). Williams Nyarko,  Exauce W. Mobutu en Owen Verbraecken verlengden deze week hun contract voor volgend seizoen.

2P C Voetbal – H. Sinaai: Jeroen Verheyden en Marco De Pauw zijn geschorst, Cis Vercouteren is vier weken out

2P C Voetbal – KJV Kruibeke: Ben Lardenoit is geschorst. Niels Van Damme is op vakantie.

2P C Voetbal – KSK Kieldrecht: De blessureboeg blijft toenemen. Toon De Rop werd geopereerd, Cisse Goossens moet worden geopereerd, Jeroen Wuytack is al zeven weken out met letsel aan mediale band knie. Senne Van Severen speelt de maand februari ook nog niet. Jason Van Esbroeck pikt aan met de groep maar is nog niet 100% fit. Emanuel Akakpovi blijft sukkelen met de hamstring.

2P C Voetbal – White Boys: Joren De Graeve en Can Eryilmaz zijn geblesseerd. Tim De Caigny is niet beschikbaar. Robbe De Witte, Tim Troch, Dries Noens en Imran Temsamani hebben de trainingen hervat. Daan Van Der Loo en Abderachman El Mahri worden gerecupereerd. Angelo De Bock is geschorst.

2P C Voetbal – KV St. Gillis: Ewoud Schelkens is geschorst.

2P C Voetbal – SK Grembergen: iedereen is inzetbaar

2P C Voetbal – KFC Vrasene: Tachelet, Van Spittael en De Saegher zijn nog steeds langdurig out. Pinoy, Van De Vyver en Franckaert hebben de trainingen hervat. Van Britsom sluit volgende week aan. De Wilde is geelgeschorst.

2P C Voetbal – Heikant Zele: Frans, Nachtegael, De Vuyst en Mpati zijn niet inzetbaar

2P C Voetbal – SK Kemzeke: : Lander Vercauteren en Cédric De Coster zijn geblesseerd. Joris Jent, Simon Van Callenbere, Jonas Sinnaeve zijn geschorst.

2P C Voetbal: Rangers Opdorp: Maarten Buelens (lies)  is geblesseerd. Olivier Vervondel is geschorst.

2P C Voetbal – Sp. Waasmunster: Hasan Khudher (knie) en Jenne Janssens (enkel) zijn niet inzetbaar. Ridwan Gyselinck heeft deze week het lopen hervat. Déjan De Pauw is met vakantie.

2P C Voetbal – Sp. Waasmunster: de thuismatch van zondag tegen Kemzeke start om 16 uur;  ook de thuismatch van volgende week tegen St-Gillis-Waas zal starten om 16.00u.

2P C Voetbal – FC Sint-Gillis-Waas: Nick Vanhaevermaet, Jelle Michelet en Lander Van den Bossche zijn out.

2P C Voetbal – FC Moerbeke: Ian De Vriese is nog een 4-tal weken out. Maarten Leybaert heeft een scheurtje in de hamstrings en staat noodgedwongen een 5-tal weken aan de kant. Tars Notteboom is met vakantie.

2P C Voetbal – SKN Sint-Niklaas: iedereen is inzetbaar

2P C Voetbal – Juv. Schoonaarde: Gilles De Grove is geschorst. Gianny Schockaert is minstens vijf weken out met een spierblessure. Preben Delclef en Dante blijven out. Gillian Merckx (knieblessure) is out tot begin maart

2P A Voetbal – Dyn. Beervelde: Niels De Boeck is afwezig. Maxim Thienpont is geblesseerd.  kapitein Wannes Vispoel is wegens werkomstandigheden niet inzetbaar. Délano Rik Ruebens is terug inzetbaar. T1 voor volgend seizoen is Niels Vlaeminck