In de wedstrijd tussen de dames van FC Moerbeke en SK Klinge leek het alsof de thuisploeg vlotjes op de zege afstevende. Na amper twintig minuten stond het al 3-0, maar Klinge liet niet begaan en knokte terug. Iets voorbij het uur was alles over te doen, aangezien het 3-3 gelijk stond. Met nog twintig minuten op de klok ontbond Gwen Vaereman haar duivels en legde er nog vier in het mandje. Dit bracht haar wedstrijdtotaal op vijf doelpunten. Zondag staat het duel tussen FC Moerbeke en KJV Kruibeke op het programma.

De dames van KFC Moerbeke. Foto: RV.

“We zijn heel gretig aan de wedstrijd tegen Klinge begonnen” luidt het bij T1 Rony De Greef. “Dit resulteerde al vrij snel in een doelpunt van Kjenta Moens. Enkele minuten later maakte Gwen Vaereman er 2-0 van, waarna Kjenta Moens de 3-0 binnentrapte.”

“Geleidelijk aan kwam SK Klinge meer en meer in het spel, wat resulteerde in een doelpunt voor de bezoeksters langs Laura Segers. De ruststand was dan ook 3-1. Na de herneming begon Klinge zeer sterk, wat leidde tot de 3-3 met twee goals van Fé Boenders.”

“Na enkele tactische aanpassingen en door een tandje bij te steken hield de verdediging achteraan alles mooi gesloten. Ook het middenveld liet zich niet onbetuigd, waardoor we verschillende kansen konden creëren. Gwen Vaereman, die al diverse jaren onze topschutter is, was ook nu doeltreffend en leidde de Green Flames naar de overwinning.”

“Zondag wacht ons met de komst van KJV Kruibeke opnieuw een moeilijke wedstrijd. Wij gaan deze match opnieuw aanvatten met dezelfde ingesteldheid en inzet. We gaan er alles aan doen om door inzet, motivatie en volhardheid ook deze wedstrijd naar ons toe te trekken.”

Voetbal – 3de provinciale A (V) – FC Moerbeke