Zaterdagavond trok H. Sinaai, op het veld van SK Kieldrecht, aan het langste eind. Het was Demeuricy die de score opende, maar kort daarop stelde De Rop opnieuw gelijk. Na de rust bezorgden Van Damme en Gerets de bezoekers een 1-3 overwinning.

Jens Schroyens (Herleving Sinaai). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Ik denk dat het voor de neutrale toeschouwer een leuke match was tegen Kieldrecht” aldus doelman Jens Schroyens. “Zowel bij Kieldrecht, als bij ons speelde men zeer aanvallend en langs beide kanten ging men dan ook vol voor de winst.”

“Tot rond de twintigste minuut was Kieldrecht de betere ploeg met een paar grote kansen, die ze niet afwerkten. Daarna hebben we de wedstrijd overgenomen en kwamen we verdiend op voorsprong langs Jens Demeuricy. Ongelukkig genoeg kregen we kort daarna, door een miscommunicatie, een goal tegen. In de tweede helft hebben we dit rechtgezet, bovendien zat Kieldrecht erdoor. Het werd 1-3 met doelpunten van Niels Van Damme en Mathijs Gerets, die beiden een mooie actie wisten af te ronden.”

“Uiteindelijk hebben we nu de nul op zes eindelijk nog eens een deugddoende overwinning gepakt. We gaan in de drie resterende wedstrijden nog alles geven daarna volgt dan de eindronde.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – H. Sinaai