Gisteravond zijn de lotingen gebeurd voor de eindronde. Voor tweede provinciale neemt H. Sinaai het op tegen de buren en reeksgenoot St. Gillis-W. In de onderlinge duels in de reguliere competitie speelden beiden op de openingsdag van de competitie 2-2 gelijk. In de terugwedstrijd trok Sint-Gillis-W. aan het langste eind. Zij wonnen toen met 2-3.

Jens Schroyens (H. Sinaai). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“In de competitie hebben we één op zes gepakt tegen Sint-Gillis-W.” luidt het bij doelman Jens Schroyens. “Uiteraard kennen beide ploegen elkaar. Sint-Gillis-W. heeft een mooi seizoen gespeeld, nadat ze vorig seizoen kampioen geworden zijn in derde provinciale.”

“Ik verwacht dat dit een match zal zijn zoals elke andere match in de reguliere competitie. We gaan er dan ook alles aan doen om die wedstrijd te winnen. Bij beide ploegen is er geen druk van ‘moeten’. Ik schat de kansen 50/50 in, al denk ik dat blessures een grote rol zullen spelen. Zelf hebben we de laatste twee weken met enkele beloften gespeeld. Hoe dit bij St. Gillis-W. zit weet ik niet. We zullen het zien na zondag.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – H. Sinaai