In vierde provinciale E ging de titelstrijd lange tijd tussen FC Daknam en SVH Waasmunster. Het werd uiteindelijk FC Daknam dat de oppergaai pakte. SVH Waasmunster moet nu alles op alles zetten om de promotie naar derde provinciale af te dwingen via de eindronde. Zondag staat, met de uitwedstrijd op TK Meldert B, de eerste wedstrijd op het  programma. Meldert B eindigde in de D-reeks eveneens op de tweede plaats.

Logo van SVH Waasmunste (RV).

“Ik vermoed dat de meeste ploegen het liefst van al TK Meldert en Sp. Petegem wouden vermijden” klinkt het bij T1 Kurt Dierick. “Het is alleszins duidelijk dat alle spelers en trainers enorm graag de promotie willen afdwingen.”

“Ondertussen wordt er alleszins gretig informatie uitgewisseld. Op basis van de info waarover ik nu beschik is Meldert B een ploeg van jong geweld, dat technisch heel sterk en doelgericht is. Het is natuurlijk een beetje koffiedik kijken naar de sterkte van de D-reeks. Hoe dan ook, we gaan ons vel duur verkopen, want iedereen met een hart voor SVH Waasmunster wil echt die promotie naar derde.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – SVH Waasmunster