In een razend spannend seizoen pakte KSK Kieldrecht de eerste periodetitel en verzekerde zich zo al snel van deelname aan de eindronde. De Kieldrechtenaars maken zondag de verplaatsing naar VC Nokere-Kruishoutem, het nummer drie uit de B-reeks. We vroegen doelman Mahen De Witte om een reactie.

Mahen De Witte (KSK Kieldrecht). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Het is in mijn ogen alweer een mooi en leuk seizoen geweest” aldus Mahen De Witte. “Het seizoen met enkele hoogtepunten, maar ook met een aantal mindere momenten zit er alweer op. Het is bij één van die hoogtepunten dat we de eerste periodetitel gepakt hebben en ons zo hebben verzekerd van deelname aan de eindronde.”

“Voor ons allemaal is Nokere-Kruishoutem een totaal onbekende ploeg. Dat is op zich niet erg, integendeel het maakt het des te interessanter. Het is altijd fijn om je te kunnen meten met ploegen uit de andere reeksen. We gaan met een open mind naar deze match. Het klinkt misschien cliché, maar ook bij ons moet niks, maar mag alles.”

“Als sportman zit verliezen natuurlijk niet in ons bloed. Ik ben er dan ook zeker van dat we vol overtuiging deze match zullen aanvangen. We zien wel waar het schip desgevallend strandt. We hebben in elk geval veel zin om, misschien, nog enkele matchen te voetballen.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KSK Kieldrecht