Bij SKL Doorslaar B neemt men afscheid van de bijna 33-jarige Kenneth De Mul. Hij wil na 25 jaar voetbal tijd vrij maken voor andere interesses.

Kenneth De Mul (SKL Doorslaar B). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Ik zet inderdaad een punt achter mijn carrière als voetballer” luidt het bij Kenneth De Mul. “Over een maand word ik 33 jaar en ben beginnen voetballen op achtjarige leeftijd bij SK Lokeren, dat later fusioneerde met SC Doorslaar en omgedoopt werd in SK Lokeren-Doorslaar.”

“Ik heb daar alle jeugdreeksen doorlopen, dat is meteen ook de ploeg waar ik mijn carrière beëindig. Ik heb in dat tijdsbestek tweemaal de overstap gemaakt naar de buren van FC Daknam. Beide periodes samen was goed voor vier jaar. Ik kan zeggen dat ik bij beide clubs mooie periodes beleefd heb, zowel met de strijd voor het behoud als voor promoties.”

“Het mooiste seizoen was toch wel het seizoen 2021-2022. Dit was het seizoen waarin we in vierde provinciale kampioen gespeeld zijn met SKL Doorslaar B. Deze ploeg was toen samengesteld uit een groot aantal spelers als waarmee we in de jeugdreeksen ook successen hebben gekend.”

“Ik stop definitief met voetballen. Ik wil wat meer tijd vrij maken voor andere interesses en voor mijn gezin.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – SKL Doorslaar B