Bij SVH Waasmunster nemen ze eveneens afscheid van de 30-jarige Nabil Belfassi. “We gaan Nabil niet alleen missen als speler, maar ook als mens” klinkt het met een kwinkslag bij Kurt Dierick. “Vooral de voetbalbond zal hem missen voor zijn maandelijkse bijdrage.”

Nabil Belfassi (SVH Waasmunster). Foto: RV.

“Ik ben als zesjarige beginnen voetballen bij FC Blaasveld, waar we destijds een topploegje hadden” aldus Nabil Belfassi. “Ik heb daar bij de jeugd een leuke periode gekend. Daarna ging het naar Willebroek-Meerhof, KSV Bornem, Jago Sint-Amandsberg, Oostakker, VK Tielrode, KSK Kallo om dan nu af te sluiten bij SVH Waasmunster.”

“Ik mag wel zeggen dat ik bij de jeugdploegen waar ik gespeeld heb mooie tijden heb gehad. Die tijden zal ik nooit vergeten, zo hebben we deelgenomen aan een internationaal jeugdtornooi in Barcelona, ook dat is een mooie herinnering.”

“Ook mijn periode bij Oostakker, dat toch wel een mooie familieclub is, zal mij bijblijven aangezien we daar in mijn laatste jaar promoveerden naar derde provinciale. Uiteraard staan ook mijn laatste twee seizoenen bij Hardy Waasmunster in mijn geheugen gegrift. Zowel de A- als de B-kern vormden een toffe groep. Helaas hebben we de promotie niet gehaald, nochtans vind ik dat de club dit toch wel echt verdiende.”

“De reden waarom ik stop met voetballen is omdat het steeds maar moeilijker wordt om te combineren met mijn werk. Bovendien wil ik wat meer tijd doorbrengen met mijn gezin.”

 “Uiteraard zijn er ook wel een aantal trainers die mij zullen bijblijven. Ik denk hierbij bijvoorbeeld aan Frans De Clerck, Bart De Keersmaecker en Kurt Dierick, waarvan ik vooral zijn geweldige uitspraken mij zullen bijblijven.”

“Ik ambieer zeker geen functie als trainer, dit zou niet lukken met mijn werk. Om toch nog wat fit te blijven blijf ik wel nog bezig met zaalvoetbal.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – SVH Waasmunster