De Kieldrechtenaars speelden vorig jaar een beresterk seizoen. Het is niet evident om dit telkens te herhalen, toch mikken de mannen van trainer Tonny Pollet op een top vijf plaats.

Tony Pollet (KSK Kieldrecht). Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“We hebben een zeer hobbelige voorbereiding gehad met tal van blessures” klinkt het bij Tonny Pollet. “Ik moet helaas vaststellen dat we nog lang niet op het niveau staan waar we moeten komen. Laat ons hopen dat we de komende periode gespaard blijven van blessureleed. Het is duidelijk dat we nog tijd nodig hebben.”

“We ontvangen vanavond in eigen huis Kruibeke” stelt Tonny Pollet. “Met Stoop, Rensing en Ruysseveldt hebben ze drie goede, ervaren versterkingen beet. Het is een hecht blok geworden. Het is aan ons om daar een antwoord op te vinden. De eerste competitiematch is altijd speciaal, het kan alle kanten op. Ons schitterend seizoen van de vorige campagne telt nu niet meer mee, iedereen begint terug van nul. Het is bovendien niet simpel om dat zomaar opnieuw te doen. Ik weet dat velen daar van uitgaan, maar zo werkt het niet. Dat neemt niet weg dat het onze ambitie is om rond de top vijf te spelen. Een favorietenrol is fel overdreven, die rol lijkt mij eerder weggelegd voor Doorslaar. Wijzelf kijken match na match wat kan of niet kan. Het vorige seizoen was geweldig, dat smaakt alleszins naar meer.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KSK Kieldrecht