VK White Boys heeft zaterdag met een 2-3 overwinning zijn T2 Jente Vandervreken uitgewuifd. Het feit dat dit tegen Vrasene gebeurde maakte het nog specialer. De sportieve leiding bij de Vrasenaars is namelijk handen van Bryan Bultheel, die heel wat jaren hoofdtrainer was bij de groen/witten.

Jente Vandervreken neemt afscheid bij VK White Boys. Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“Het is met heel veel emotie, maar vooral trotsheid dat ik na zeven jaar afscheid neem van White Boys” aldus Jente Vandervreken. “Ik heb daar top jaren beleefd, vrienden gemaakt, kortom ik ben een deel geweest van een prachtige familie. Ik ga vanaf nu aan de slag als physical bij de AA Gent Ladies.”

“Op deze manier afscheid nemen is top natuurlijk” aldus een enthousiaste Jente Vandervreken. “Het was een wedstrijd met twee gezichten. Er was een eerste helft waar wij tot minuut 35 domineerden. Met een strafschop en twee stilstaande fases kwamen we verdiend 0-3 voor. Nadien heeft Vrasene het een beetje overgenomen, evenwel zonder echt gevaarlijk te zijn. Na de rust kwam Vrasene veel gretiger uit de kleedkamer en scoorden ze vrij snel de 1-3. Vanaf dat moment werd het een zenuwachtige match waarbij Vrasene, vooral met voorzetten, gevaarlijk was. Hieruit viel dan ook de 2-3. Daarna was het pompen of verzuipen, maar we hebben voldoende karakter getoond om de drie punten mee huiswaarts te nemen.”

“Voor Bryan was dit alles wat dubbel” gaat Jente Vandervreken verder. “Enerzijds was hij teleurgesteld in het verlies van zijn huidige ploeg, maar anderzijds was hij wellicht van binnen toch ook wel trots op “zijn” White Boys”.

Voetbal – 2dee provinciale C (M) – VK White Boys