Bij KSK Klinge mag men best tevreden zijn over hun competitiestart, na vijf wedstrijden staan ze op een knappe vierde plaats. De voorbije speeldag gingen ze met 2-3 winnen op het veld van KVK Robur. Volgend week krijgen ze het bezoek van SKL Doorslaar B.

KSK Klinge won op het veld van KVK Robur (Foto: RV).

“Van bij het begin van de match hebben we een sterk blok gezet” stelt doelman Owen Rysbrack. “Kort voor het halfuur werd het echter 1-0, die goal viel uit het niets door een lange bal in de rug van onze verdediging. Bovendien verdedigden we te slap aan de tweede paal. Na dat doelpunt waren we meer in balbezit, maar echte kansen kwamen er niet.”

“Na de rust zijn we heel scherp uit de kleedkamers gekomen en wisten we meer kansen te creëren dan de thuisploeg. Toen Sander Annaert een voorzet scherp aansneed was het de goed gevolgde Gianni Van Gysel die ons in de herneming langszij bracht. Na deze gelijkmaker hadden we het gevoel dat er meer inzat.”

“Robur had wel nog een goede kans om de 2-1 te maken, maar de bal ging net naast. Na knap samenspel konden we op de counter via Sven Van Acker de 1-2 scoren. Robur zette daarna alles op alles, maar zonder echt uitgespeelde kansen. Ons derde doelpunt werd aangetekend door Nick Van Landeghem. In de slotfase van de wedstrijd kregen we aan de tweede paal nog een kopbaldoelpunt tegen, dat was echt een onnodige tegengoal.”

“Voor de wedstrijd tegen SKL Doorslaar B heeft iedereen, na deze belangrijke overwinning, veel vertrouwen. Bovendien komt Kylian Schelfhout ons extra versterken, hij keert terug uit blessure. Als we ons eigen spel spelen zullen de tegenstanders van goede afkomst moeten zijn om ons te kloppen.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – KSK Klinge