De Zeelse dames hadden het voorbije weekend een rustdag, dit in aanloop naar de wedstrijd tegen derde provincialer FC Assenede, voor de Beker van Oost-Vlaanderen. In de reguliere competitie staan ze na vier wedstrijden op een gedeelde derde plaats in het klassement. In de competitiewedstrijd tegen E. Aalst zette de veertienjarige Silke Beaumont tweemaal de netten bol en daar wil ze het zeker niet bij laten.

Silke Beaumont (E. Zele dames). Copyright: RV

“Aanstaande zaterdag spelen we inderdaad thuis tegen FC Assenede” luidt het bij Silke Beaumont. “Ook al voetballen ze op een lager niveau, toch doen we er goed aan om hen niet te onderschatten. Ik hoop dat we met een volledig en stevig team op het veld zullen staan. Met de juiste ‘mindset’ moet het dan wel lukken, daar ben ik van overtuigd.”

“Wat de competitiestart betreft denk ik wel dat deze redelijk goed is” gaat Silke Beaumont verder. “Ik vind dat we tevreden mogen zijn over onze wedstrijden. We hebben eigenlijk vrij goed gespeeld, al kon het soms misschien nog wat beter. Ik heb er vertrouwen in.”

“Eén van onze doelstellingen is een goeie groepsband krijgen” aldus Silke Beaumont. “Er zijn redelijk wat nieuwe speelsters bijgekomen, het is dan ook belangrijk om elkaar zo goed mogelijk te leren kennen. Op die manier kunnen we nog beter inspelen op elkaar. Daarnaast zouden we toch wel graag de Beker van Vlaanderen winnen.”

Voetbal – 1ste provinciale (V) – E. Zele

.