Svelta Melsele wacht morgenavond een belangrijke wedstrijd tegen Zeveren Sportief die in het klassement één puntje meer telt dan de Melselenaars. Mits winst kunnen ze een stapje voorwaarts zetten en houden ze voeling met de middenmoot. Na het vertrek van Mathias Smet nam Christoph Praet over als T1, hem wacht de opdracht om de jonge spelersgroep naar de veilige haven te loodsen.

Logo Svelta Melsele (RV).

“Er wacht ons inderdaad een belangrijke wedstrijd morgenavond” luidt het bij Christoph Praet. “We zitten namelijk in hetzelfde schuitje dan onze tegenstander. Zowel wij als Zeveren hebben we beiden een jonge selectie. Met Svelta zitten we volop in de opbouw en doen we er alles aan om de jonge spelers beter te maken. Ondanks de weersomstandigheden komen we toch uit een goede trainingsweek, het team kijkt alvast uit naar de match tegen Zeveren.”

“De belangrijkste doelstelling die we als technische staf vanuit het bestuur hebben meegekregen is om de jonge spelers beter te maken. Zo stellen we wekelijks een zes à zeven spelers op die in principe nog speelgerechtigd zijn voor een U21 elftal, kortom we beschikken over een groep met nog veel groeimarge. Uiteraard gaan we er alles aan doen om het behoud in eerste provinciale te verzekeren.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – Svelta Melsele A