Vorig weekend haalde SVH Waasmunster zwaar uit op het veld van WS Meerdonk. Halfweg de wedstrijd was de match al beslecht, het werd uiteindelijk een 0- 9 overwinning voor de bezoekers. Aanstaande zondag belooft het wellicht spannender te worden met het duel tussen het nummer twee, SVH Waasmunster en het nummer drie, FC Herleving Sint-Pauwels.

Logo SVH Waasmunster (RV).

“In de match op Meerdonk was het inderdaad een mooie score en die had zelfs nog hoger kunnen zijn” klinkt het bij kapitein Maxime Smet. “Ik vind dat we er goed voetbal hebben gebracht. We lieten de bal vlot rond gaan en creëerden daardoor heel wat kansen. De thuisploeg kon daar weinig tegenover stellen, ik vermoed dat ze een mindere dag hadden.”

“Als je naar de ranking kijkt dan belooft dat komend weekend een evenwichtigere match te worden. Het zal vooral opletten zijn voor de jonge vinnige spelers van Sint-Pauwels. Hopelijk kunnen we daar met onze toch wat oudere, maar ook ervaren ploeg iets tegenover stellen.”

“Het is dit seizoen alleszins onze sportieve ambitie om bovenaan te eindigen. Kortom, zoals bij zovelen, we willen gewoon zoveel mogelijk winnen. Uiteraard willen we liefst, indien mogelijk, een eindrondeticket.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – SVH Waasmunster