Voetbal – 1P

1P Voetbal – E. Zele: Nils De Vuyst (enkel) en Maxime Bicqué (knie) zijn nog steeds niet inzetbaar

1P Voetbal – HRS Haasdonk: Borghgraef is geschorst. Melo Brice (hamstring) is twijfelachtig. Dhont (na examens), De Rauw, Verbraeken en Frighem hebben de voorbije week voluit getraind.

1P Voetbal – Svelta Melsele: Finn Keisers, Robin De Vleeschouwer en Matthias Ndiribe hebben kleine spierblessures. Thomas Suy heeft een ingreep ondergaan aan de achillespees.

1P Voetbal – KSK Beveren: Joshua Geertsen en Sander Van Eyk zijn nog steeds onbeschikbaar, Jochen Vergauwen heeft de trainingen terug hervat.

1P Voetbal – SK Berlare: Salomon Mandondo Lokwa (lies), Mbola Kris (dij) en Jarne Vanderkelen zijn niet inzetbaar

1P Voetbal – SK Grembergen: Joeri Van Bossuyt (spierblessure) is out tot de winterstop. Brian Thiebaut (ligamenten gescheurd) is enkele maanden out.

Andere sporten

Jogging: Op 18 december gaat in Elversele de 1ste winterjogging door in aanwezigheid van de Kerstman. Er zijn vier afstanden, met medailles voor iedereen. Er zijn kleedruimtes en douches voorzien. Om 13.30u start er ook een wandeling langs leuke plekjes in Elversele op het programma. Info en inschrijvingen voor de jogging www.odtelversele.be, info voor de wandeling: 0483/148550.