2P Voetbal – KSK Kieldrecht: voor de topper tegen SKL Doorslaar wordt het puzzelen voor coach Tonny Pollet. Wuytack (stressfractuur aan de voet) en Jason Van Esbroeck (soierscheur) zijn out tot Nieuwjaar, Ruymbeke (knieletsel), De Keyzer (scheur in een pees in de schouder) staat aan de kant tot februari, Vervaeck (spierletsel) en De Caigny (enkelblessure). Praet revalideert nog steeds

2P Voetbal – H. Vrasene: Mitchel Maes, Temmerman en Vereecken zullen pas na de winterstop inzetbaar zijn. Voor de match tegen H. Sinaai is De Smit twijfelachtig.

2P Voetbal – H. Sinaai: Maxim D’Hondt en Maarten Van Hecke zijn gekwetst. Jeroen Verheyden is geschorst.

2P Voetbal – SVE Bazel: Ruben Stuer, Bas De Bouw en Jordy Van Hauter zijn geschorst voor de wedstrijd tegen Schoonaarde. Voor Tite Kisoka komt match te vroeg. Dante Mariman is twijfelachtig

2P Voetbal – KJV Kruibeke: Diego Vermeiren, Jens De Backer, Bram Maes en Angelo Fontyn zijn allen ziek

2P Voetbal – Juventus Schoonaarde: Niels De Smedt en Dante De Wilde zijn geblesseerd. Michiel Vanderstraeten is geschorst.

2P Voetbal – SK Kallo: Stephane Taho is gekwetst. Abdoulaye Jeng en Dje Prince Dahi zijn twijfelachtig wegens ziekte. Verder is Ruben Verhelst op de terugweg van een kruisbandblessure en Exauce Mobutu is nog langere tijd out.

2P Voetbal – White Boys: El Mahri en Kenny Heyndrickx zijn geschorst, Michael De Wilde en Joren De Graeve gekwetst